Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 Ekim 2014 Pazartesi

Kolay Transfer ile Şişe Süsleme

Merhaba!
Şu anda yaşanan bir olayı hemen yazmak istiyorum annem elinde kocaman bir tabak poğaçayla içeri girdi ve önüme koydu. "Neden getirdin bunların hepsini" dedim, "karışık yaptım seçip yersin" dedi. Anneciğim benim bilmediğim bir gücüm mü var? Şu peynirli, şu zeytinli, diyerek beyin dalgalarıyla  bir yetenek mi geliştirdim? Hani eğer öyle bir yeteneğim varsa ve poğaçaların neyli olduğuyla ilgiliyse yazık olmuş bana, harcanmışım ben :) İnsanlar üzerinde kullanmalıyım derhal bu yeteneğimi. Mesela "şu beyinsiz", "şunda bir iki hücre sağlam" gibi...
Evettt... yaşanan bu gereksiz olaydan sonra sizlere Artebella'nın Balköpüğü Bursa'da etkinliğinde hediye ettiği transfer ile yaptığım şişeyi paylaşmak farz oldu.
Peki nasıl yaptım?
Şuradan izleyebilirsiniz.
TIK



şişe süsleme
 Kullanılan malzemeler

şişe süsleme
Aceleyle yaptığım için biraz basit bir çalışma oldu ama sizler kolay transferler ile çok farklı tasarımlar yapabilirsiniz. Bu arada bir teşekkür youtube kanalıma her baktığımda videolarımın izlenme sayılarını görüyorum ve çok seviniyorum :) Kim açıp açıp izliyorsa çok teşekkür ederim.
Hâlâ izlemediyseniz ve abone olmadıysanız çok da geç kalmış sayılmazsınız :)
 Youtube
Twitter
instagram





4 yorum:

  1. çok güzel olmus valla bi ara cesaret edebilirsem bende oyuncak kutusuna yapayım bari beceriksizimdir ama denicem bi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler güzellik :) Yardımcı olabileceğim bir şey olursa seve seve yardım ederim .

      Sil
  2. Valla ben bayıldım, ne kadar tezcanlısın hemen yapıvermişsin :) İnşallah ben de 1 yıl içinde yaparım :DD

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaha sizlere fikir olsun diye hemen yapıverdim :) yaparsın cnm benim çok kolay :)

      Sil

yorumlarınız benim için çok önemli :) yorum yapan herkeseee kocamannn teşekkür :)) Blogunuz yoksa ya da gmail adresiniz "yorumlama biçimi" kısmından "adı/url" yazan seçeneği seçin adınızı yazın, url kısmını boş bırakın yorumunuzu yazıp yayınlayın. Yorumlarınız denetimden geçtikten yayınlanacaktır.