Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 Mayıs 2013 Perşembe

İzledim "Suburgatory"




Cnbc-e de yayınlanmaya başladığı Nisan ayından beri takip ettiğim kahkahasız 20 dk komedi dizisi. Kısaca konusu şöyle; baba George ve kızı Tessa New york da yaşamaktadırlar taaaa ki George bir gün Tessa’nın odasında prezervatif bulana kadar. Pılıyı pırtıyı toplarlar ve George’un daha güvenli olduğunu düşündüğü Chatswin adında küçük banliyö kasabasına taşınırlar. Dizimiz de baba- kızın bu kasabaya alışma süreçlerini anlatıyor.




Dizinin konusu basit babanın kızını koruma içgüdüsüyle taşınmalarıyla  yola çıkılmış fakat  kasabanın sığ, yüzeysel, normallikden epeyce uzak komşuları ve  kasaba sakinleriyle olan komik, anlam veremedikleri davranışlara gösterdikleri tepkileri diziyi izlenebilir yapıyor.

Diziyi izlerken acaba banliyö de normal biri olacak mı? Diye merak ettim ama olmaması bence daha iyi ne kadar karikatürize edilmişse kasaba sakinleri, sonunda ortak bir konu üzerinden Tessa ve George kendi derslerini çıkarabiliyorlar. (Dizi ilerledikçe kasaba sakinleri daha insancıl ve normal bknz:Dallas olmaya başladı)

En sevip de sevmediğim karakter Shelia Shay ayyyyy bu nasıl bir şey ya sesi zaten insanı iğrendiriyor ama o olmasa dizi eksik olur.Karakteri canlandıran kadına da helal yani .

Uzatmaya gerek yok eğer siz de sıkıldım,  memleketin sisli puslu siyasi hayatı gerdi, biraz güleyim,sonra yine eski halime dönerim diyorsanız SUBURGATORY izleyin derim. 

Not: George'un sesine hastayım bu arada. Daha fazla bilgi almak dizinin adının nereden geldiğini ve oyuncuları merak ediyorsanız  tıklayabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınız benim için çok önemli :) yorum yapan herkeseee kocamannn teşekkür :)) Blogunuz yoksa ya da gmail adresiniz "yorumlama biçimi" kısmından "adı/url" yazan seçeneği seçin adınızı yazın, url kısmını boş bırakın yorumunuzu yazıp yayınlayın. Yorumlarınız denetimden geçtikten yayınlanacaktır.