Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 Temmuz 2013 Çarşamba

"bourjois healthy mix" fondöten

Fondöten kullanmayı hiç sevmeyen biri olarak iyi ki kullanmaya bu ürün ile başlamışım. Makyaj hakkında bir çok şeyi bloglardan öğrendim. Bir çok blogda yazısını okuyunca, fiyatını ve cildime uygun olduğunu öğrenince almaya karar verdim. Limango'dan 41 tl'ye aldım. 


Benim gibi makyaj yapmaya ve öğrenmeye çalışanlar için çok iyi bir başlangıç internetten aldığım için rengini ezbere aldım.  Şansıma uydu rengi. Siz benim gibi yapmayın boyner'lerde ve watson'larda satılıyor rengine bakıp almakta fayda var sonra kargoyla uğraş dur.
Bende ki rengi no:53 light beige cildime elimle uyguluyorum sonuç benim için tatmin edici. Fondöten fırçam olmadığı için el ile uygulama ve fırça ile arasındaki farkı bilmiyorum ama fırça ile çok faklı olmadığını okudum bir çok blogda.  orta kapatıcılıkta ve rengi hemen cilde uyum sağlıyor ve parlaklık veriyor. 

fotoda koyu gibi görünsede cilde hemen uyum sağlıyor ve renk dengesizliğini eşitliyor.

Çok fazla sivilce ve leke problemim olmadığı için benim için kapatıcılığı çok iyi maske gibi durmaması, içerisin de meyve özlerinin olması diğer güzel özellikleri.
Hafif bir kokusu var ama beni rahatsız etmedi hatta sevdim. Kokulu kozmetikleri sevmem ama :)
Kalıcılığı ise 7-8 saat ben pudra ile üzerinden şöyle bir geçiyorum fazla parlamaması için burun ve alın kısmına
Günlük kullanımda bb krem tercih etsemde gece davete yada düğüne gideceksem bu ürünü tercih ediyorum. :(: ya da kafama eserse :)
Piyasada tonla fondöten var hangisini kullansam ne yapsam acaba diyorsanız bu ürünü başlangıç olarak tavsiye ederim. 

Takipte kalın!

5 yorum:

  1. Merhabalar,
    Bloğunuzu yeni keşfettim ve çok beğendim.
    Sizi izlemeye aldım. Bana da beklerim: http://fatoscatadlar.blogspot.com/
    Güzel paylaşımlarda görüşmek dileğiyle,
    İzmir'den sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. HIMM BENCE DE GÜZELMİŞ CANIMMM
    MİSSHA NIN DIŞINDA ÖNEREBİLECEİN BB KREM VARMI?

    YanıtlaSil
  3. Bende bb krem kullanıyorum, çok leke ve sivilce yok zaten cildim temiz ama dediğiniz gibi özel bir günde sürülmek için lazım oluyor fondöten :) bourjois markasının gözaltı kapatıcısı varmış birde, onuda almayı düşünüyorum. Şimdi sayenizde bunu alıp deneyeceğim bulduğum anda :)

    YanıtlaSil
  4. Bende garnier bb krem kullaniyodum annemle ikimiz kullaniyorduk yaz icin cok uygundu ince bir tabaka yapiyordu fakat ben anneme sivilce izlerimi kapatmak icin fondoten isdetigimi ve deneme icin kucuk boylulardan istrdim. Gittik aldik healty mix kucuk boy cok memnunum bendeki rengi 51 sivilceli degilim ama arada oluyor surup uzerine pudrayla hafif bir geciyorum her kes yuzumdeki deyisikliligi fark etti nasil boyle puruzsuz oldu diyor halbuki once sivilce izlerum vardi pudrayla kapatiyordum ama sivilceleri kapatsamda gorunuyordu simdi hic bir sey gorunmuyor benim pudramda zaten iyi kapatiyor ARKADASLAR EYER YUZUNUZ SIVILCELI VE SIVILCE LEKELERI VARSA BU FONDOTENI VE PUPA PUDRASI ALMANIZI ONERIRIM.cok marka pudra ve fondoten deneyen biri olarak soyluyorum eyer almaya tereddut ediyorsaniz denemek icin olan kucuk boy olani alin ( bu arada pupa pudra cok bendekinin kabının usdu gri No1) ben azerbaycanda yasiyorum kucuk deneme boyu tr parasiyla 7 tl kadardir

    YanıtlaSil
  5. Bende garnier bb krem kullaniyodum annemle ikimiz kullaniyorduk yaz icin cok uygundu ince bir tabaka yapiyordu fakat ben anneme sivilce izlerimi kapatmak icin fondoten isdetigimi ve deneme icin kucuk boylulardan istrdim. Gittik aldik healty mix kucuk boy cok memnunum bendeki rengi 51 sivilceli degilim ama arada oluyor surup uzerine pudrayla hafif bir geciyorum her kes yuzumdeki deyisikliligi fark etti nasil boyle puruzsuz oldu diyor halbuki once sivilce izlerum vardi pudrayla kapatiyordum ama sivilceleri kapatsamda gorunuyordu simdi hic bir sey gorunmuyor benim pudramda zaten iyi kapatiyor ARKADASLAR EYER YUZUNUZ SIVILCELI VE SIVILCE LEKELERI VARSA BU FONDOTENI VE PUPA PUDRASI ALMANIZI ONERIRIM.cok marka pudra ve fondoten deneyen biri olarak soyluyorum eyer almaya tereddut ediyorsaniz denemek icin olan kucuk boy olani alin ( bu arada pupa pudra cok bendekinin kabının usdu gri No1) ben azerbaycanda yasiyorum kucuk deneme boyu tr parasiyla 7 tl kadardir

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için çok önemli :) yorum yapan herkeseee kocamannn teşekkür :)) Blogunuz yoksa ya da gmail adresiniz "yorumlama biçimi" kısmından "adı/url" yazan seçeneği seçin adınızı yazın, url kısmını boş bırakın yorumunuzu yazıp yayınlayın. Yorumlarınız denetimden geçtikten yayınlanacaktır.