Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 Ağustos 2013 Çarşamba

Makyaja Yeni Başlayanlara EcoTools makyaj firçaları #1

 EcoTools makyaj firçaları

Makyaja benim gibi giriş bölümündeyseniz ve blogları takip edip 
"yaa nasıl fırçaları var bende yok olsa aynı makyajı yaparım" deyip internetten fiyatlara baktıktan sonra
dudağınız uçukladıysa :) 
İşte size EcoTools makyaj fırçaları;
soldan sağa
Far fırçası (Eye Shadow): Düz far sürmekte başarılı yumuşak fırça.
Ruj fırçası (Detailer Lip): aslında detay fırçası diye geçiyor koyu renkli rujları sürmekte yardımcı olacak. Çerçeveyi taşırmayıp köfte dudaklar yapmak için ideal. :)
Gözaltı Kapatıcı Fırçası (conceler): Bana biraz sert geldi ve bu fırçayla uygulama yaptığımda çizgilere daha çok dolduğunu gördüm o nedenle ben far sürmekte daha başarılı buldum.
Kirpik Kaş Fırçası (Lash&Brow Groomer) : Kirpik taramak gibi adetim yok ama kaşları düzeltmek için fena değil çok sert aslında biraz daha yumuşak olsa ama bu sefer de belki işe yaramayacak. idare eder.
Eyeliner Fırçası: Eyeliner çekmekte benim gibi acemiyseniz ve alıştırma yapmak istiyorsanız bence güzel. Açılı olması kullanımı kolaylaştırıyor. 
Allık  Fırçası (Blush): Sık kıllı ve pudra fırçası kıvamında olan allık fırçası dağıtma konusunda başarılı pigmentli ürünleri fırçaya ne kadar az alırsanız o kadar güzel doğal görünüm yakalayabilirsiniz. Aslında sadece bu fırçayla değil diğer tüm fırçalarla :)
Kıl tüy dökmediler ben sıvı sabun ile yıkıyorum ve şekillerinde de bir değişiklik olmadı.
Sentetik kıllı fırçalar.
Makyaj fırçalarının envai türü ve farklı markaları var. El alışkanlığı kazanmak için ve şık oluşuyla hem de uygun fiyatıyla EcoTools fırçaları gönlümüzü kazanıyor.
Ben Watsons dan 35 tl civarı bir fiyata almıştım.

 EcoTools makyaj firçaları
Bu şekilde birde çantası var.
Seyahatler için kullanışlı.


2 yorum:

  1. Kaş, eyeliner ve allık fırçası dışındakileri (benim için) at çöpe gitsin. En çok onları kullanıyorum, diğerleri kullanışsız gibi geliyor bana. Güle güle kullan Aycan :)

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için çok önemli :) yorum yapan herkeseee kocamannn teşekkür :)) Blogunuz yoksa ya da gmail adresiniz "yorumlama biçimi" kısmından "adı/url" yazan seçeneği seçin adınızı yazın, url kısmını boş bırakın yorumunuzu yazıp yayınlayın. Yorumlarınız denetimden geçtikten yayınlanacaktır.