Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 Ağustos 2013 Salı

Rimmel Kate Moss 07 no Ruj

Watsons bayram indiriminden aldığım kate moss serisinin 07 no nude rujunu sevmekle sevmemek arasında kaldım.Neden?

Rimmel Kate Moss 07 no Ruj

 Rimmel'in kırmızı kapaklı serisinden 1 tane daha rujum vardı ama pek sevmemiştim rengini ve dokusunu. Stantlarda dolaşırken rimmel kate moss serisinde bu rengi gördüm ve çok sevdim indirimden 6 tl aldım. 
Mağazada ışıklardan mıdır? nedir?  bana çok daha açık gelmişti rengi ama deneyince dudaklarımın da koyu olması nedeniyle pek istediğim gibi durmadı. Kullanır mıyım evet. Bayılarak kullanır mıyım hayır.
Yumuşak yapılı, hafif kokusu olan ama sürmeden önce lipbalm sürülürse daha iyi sonuç alınacak bir seri rimmelin kate moss serisi.

Rimmel Kate Moss 07 no Ruj

İnternette swatch'lara baktım herkesin dudağında farklı durmuş. Dudak rengiyle alakalı bir durum, fotoğraflar da insanı yanıltabiliyor. Bakıp, deneyip almakta fayda var.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınız benim için çok önemli :) yorum yapan herkeseee kocamannn teşekkür :)) Blogunuz yoksa ya da gmail adresiniz "yorumlama biçimi" kısmından "adı/url" yazan seçeneği seçin adınızı yazın, url kısmını boş bırakın yorumunuzu yazıp yayınlayın. Yorumlarınız denetimden geçtikten yayınlanacaktır.