Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 Eylül 2013 Cuma

Missha profesyonel aydınlatıcı fırça incelemesi

Merhaba!
Salgın var heryerde boğazlarım şiş, başım berbat, ateşim var kısaca  kendimi çöp gibi hissediyorum.
Aman dikkat edin bu havalar çok tehlikeli deyip sizlere uyarımı yaptıktan sonra neden böyle bir fırça aldım ne gerek vardı diye kendime sormadan edemiyorum.
Missha Türkiye online sitesinden aldığım bu fırça benim için ders niteliğinde oldu.
Bloglarda gezinirken o kadar şey okuyup kafamı gereksiz bilgilerle doldurmuş olacağım ki bu fırçayı fondöten fırçası diye almışım. 

Missha aydınlatıcı fırça

Aslında adı üstünde aydınlatıcı sürmek için, ama ben aydınlatıcı kullanmam ki özel günler dışında. 
Olsun almış bulunmuşum amaaaa kılları o kadar çok dökülüyor ki anlatamam. 
Missha aydınlatıcı fırça

Yıkadıktan sonra ise kıllar yapıştı birbirine, homojenliği gitti sanki, kalite ile fiyatı bağlantılı sanırım 26 tl'ye almıştım. Ucuz etin yahnisi olayı. Sentetik kıllı fırça.Missa'dan aldığım tek fırça olduğu için diğer fırçaları hakkında yorum yapamayacağım ama merak etmiyor değilim. 

Missha aydınlatıcı fırça

Sadece aydınlatıcı kullanmak istersem kullanıyorum başka ürünlerde kullanılacak gibi değil çünkü yüzüm kıl içinde kalıyor. tavsiye etmiyorum gereksiz bir ürün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınız benim için çok önemli :) yorum yapan herkeseee kocamannn teşekkür :)) Blogunuz yoksa ya da gmail adresiniz "yorumlama biçimi" kısmından "adı/url" yazan seçeneği seçin adınızı yazın, url kısmını boş bırakın yorumunuzu yazıp yayınlayın. Yorumlarınız denetimden geçtikten yayınlanacaktır.