Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 Aralık 2016 Pazartesi

Ray-Ban Güneş Gözlükleri


Yılların eskitemediği, ilk çıkardığı güneş gözlüğü modellerinin bile hala son moda olarak kullanıldığı bir güneş gözlüğü markasından bahsediyoruz. Her döneme damga vuran tasarımlarıyla, hangi gözlüğü alacağımıza karar veremediğimiz, güneş gözlüğü denilince akla ilk gelen bir markayı düşünün. Evet, doğru bildiniz; Ray-Ban!
Takıldığı her yüz tipine uyum sağlayan, birbirinden farklı modelleri bulunan, klasik, renkli, aynalı, degrade, degrade polarize veya polarize cam çeşitliliğine sahip olan ya da ahşap, leopar desenli, klasik ve pek çok farklı çerçeve modellerine ev sahipliği yapan ve her döneme damgasını vurmuş olan Aviator, Wayfarer, Round ve Clubmaster modellerine sahip olan Ray-Ban; spor, vintage veya klasik tarzlara sahip olan kişiler için birbirinden farklı modeller sunuyor.
Her sezon güneş gözlüğü modasına yön veren bu marka; her ortama girdiğinizde dikkatleri üzerinize çekmekle kalmayacağınızı biliyor ve aynı zamanda göz sağlığınızı da çok yüksek derecede koruyor. 500 nanometreye kadar UV ışınlarını filtreleyen camlar kullanılıyor ve bunu sahip oldukları belgelerle de kanıtlıyorlar.

Gözlüklerin detaylarına biraz daha yakından bakacak olursak; çerçevelerin dayanıklı ve hafif olması, yüzümüzde baskı yaratmaz ve bizi rahatsız etmez. Uzun süre kullandığımız zaman yüzümüzde bir fazlalık hissetmeyiz. Daha net görüş açışısı sağlaması ve daha yüksek konfor olması için % 100 beher camlar kullanılarak; UVA, UVB ve zararlı mavi ışınları engelleyerek gözlerimizi korur.
Kadın, erkek ve unisex modellerinin bulunduğu bu güneş gözlüğü modasına yön veren markaya www.atasunoptik.com.tr adresi üzerinden kolaylıkla ulaşabilir, üyeliğinizi kısa bir süre içerisinde tamamladıktan sonra beğendiğiniz ürünleri sepetinize ekleyerek, size özel ödeme fırsatları ile birlikte güvenli bir şekilde alışverişinizi yapabilirsiniz. Hemen tıklayın.
Her gün 10:00 - 22:00 saatleri arasında sizlerin sorularınızı cevaplamak için hazır bir ekibe sahip olan Atasun Optik’in online alışveriş seçeneği ile Ray-Ban model güneş gözlüklerine 9 taksit imkanı ile sahip olabilirsiniz. Sadece Atasun Optikte bulunan bu özel ödeme şekli ile aldığınız ürünü 14 gün içerisinde iade edebilir ya da 30 gün içerisinde farklı bir modelle değiştirebilirsiniz. Siz de yaz veya kış tatiline çıkmadan önce bu fırsatlardan yararlanmak için www.atasunoptik.com.tr adresini ziyaret etmeyi unutmayın!

3 yorum:

  1. Kendim de kullaniyorum. Cok farkli ve cok guzel bir marka. Skıldıgımda girip inceledigim bakmaya doyamadigim gozlukler mevcut. Harika tasarliyorlar

    YanıtlaSil
  2. çok sevimli bloğun
    bayıldım
    benim de en çok tercih ettiğim marka
    2 güneş gözlüğüm de ray-ban

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için çok önemli :) yorum yapan herkeseee kocamannn teşekkür :)) Blogunuz yoksa ya da gmail adresiniz "yorumlama biçimi" kısmından "adı/url" yazan seçeneği seçin adınızı yazın, url kısmını boş bırakın yorumunuzu yazıp yayınlayın. Yorumlarınız denetimden geçtikten yayınlanacaktır.