Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 Şubat 2013 Perşembe

Ahşap boyama kutu örnekleri

            
                                                      
ahşap boyama kutu

           Yaptığım ilk çalışma dekupaj tekniği uyguladım ve eskitme yaptım takı kutusu olarak                              kullanıyorum. (yat vernik ile verniklendi)

                                                                                        
ahşap boyama kutu

Üst kısma stencil tekniği  uyguladım. Alt kısmı ise; milaş kağıdını buruşturup beyaz mobilya tutkalı yardımıyla objeye yapıştırdıktan sonra üzerine tekrar tutkal sürüp beklemeye başlıyoruz kuruduktan sonra istenilen renkte boyuyoruz.

ahşap boyama kutu beadosphere

Varak üzerine  beadosphere (bidosfer) tekniği uygulandı, bond tutkalı ile, görünen çiçek ise hazır satılan  bir porselen de değil daha yumuşak bir malzemeden yapılmıştı.  Alt kısmı ile milaş kağıdı uygulaması kullandım.

                                                                                  
kutu örnek  peta porselen


Bu kutuyu evlenecek olan bir arkadaşıma yapmıştım. İlk olarak inci beyazına boyadım  daha sonra ne yapacağıma karar veremedim evde kalan yapma çiçeklerden bir şey yapmak istedim, peta porselen tutkalı ile çiçekleri sertleştirdim, kuruduktan sonra altın rengine boyadım aralarına beyaz güller vardı evde nikah şekerlerinden aralara onları yerleştirdim. Boyutlu boya ile süsledim inciler yapıştırdım ve beadosphere tekniği var . Alt kısmı ise varak uygulaması yaptım böyle bir çalışma çıktı ortaya. İçini beyaz kumaş ile kapladım.

                                                                                   
kutu örnek  peta porselen
 

                      Üstte kullandığım tekniğin aynısı ek olarak içini beyaz kumaş ile kapladım.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınız benim için çok önemli :) yorum yapan herkeseee kocamannn teşekkür :)) Blogunuz yoksa ya da gmail adresiniz "yorumlama biçimi" kısmından "adı/url" yazan seçeneği seçin adınızı yazın, url kısmını boş bırakın yorumunuzu yazıp yayınlayın. Yorumlarınız denetimden geçtikten yayınlanacaktır.