Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 Şubat 2013 Perşembe

Sevgililer günü mü?

     Sevgililer günü mü? o da ne? hayatımda hiç kutlamadım ne acı, tam kutlayacağım dediğim gün eski nişanlımla kavga etmiştik aldığı hediyeyi de vermemişti. Öküz madem aldın ne vermedin almasaydın o zaman.
      Nedir bu sevgililer günü? sevgilisi olmayanı depresyona sokmak mı? Tanrım ne kadar yalnızım dedirtmek mi? Tebrik ediyorum! Herkesin kucağında bir demet gül görünce yeterince depresyona giriyoruz, zaten kim bugünü çıkardıysa allah belasını versin! Şimdi ben ev de bel ağrısından bitap şekilde yatarken milletin sevgilisiyle gezmesi reva mı? soruyorum tanrım reva mı?
     Her zaman söylerim favori şarkı sözüm "Kader diyemezsin sen kendin ettin" yanlış kişiler, yanlış tercihler, sonucu da bu, bütün suçu da kendime atmayayım ama  yazık bana , "kahpe kader" diye de bir şey var değil mi? 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınız benim için çok önemli :) yorum yapan herkeseee kocamannn teşekkür :)) Blogunuz yoksa ya da gmail adresiniz "yorumlama biçimi" kısmından "adı/url" yazan seçeneği seçin adınızı yazın, url kısmını boş bırakın yorumunuzu yazıp yayınlayın. Yorumlarınız denetimden geçtikten yayınlanacaktır.