Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 Aralık 2015 Salı

2016 ve Yeni Yıl Klişesi

Merhaba!
Evetttt arkadaşlar korkulu rüyalarım gerçek oluyor, yine yeniden geldi yılın son günü.
Aman bir neşe herkeste. Videolarımda pozitifliğimle karşınıza çıkıyorum ama hiç de sevmiyorum yeni yılı.
Oldum olası da sevmedim! Sevmeyeceğim!
Ne değişecek ki? Neden değişsin!
İnsanlar bu kadar kötüyken, memleket kan gövdeyi götürürken, doğu kan ağlarken, mülteciler
Ege'de boğulurken, çocuklar ölürken, neden değişsin dünya.
2016 ne getirsin bize, mutluluk mu, huzur mu, hoşgörü mü?
Bence 2016 hiç ama hiç gelmesin, gereksiz yere kendini yormasın çünkü "dileklerimiz" olmayacak,
bunu bir kabul edelim de, hayal kırıklığı yaşamayalım!

Genel olarak dünya ve ülke hiç ama hiç iyiye gitmiyor, ben de gitmiyorum gibi .
Ne nankörsün Aycan ? Neden yetinmeyi bilmiyorsun!
Dediğinizi duyar gibiyim, evet yetiniyorum ama bir saatten sonra duruma bakınca yetinemiyorsun!
Kim ne derse desin hakkım olanın bu olmadığını daha fazlasını hak ettiğimi düşünmekten kendimi alamıyorum, alamayacağım, bazen bu düşünceleri frenliyorum ama işte yılın bu zamanları tekrar su yüzüne çıkıyor, yeteri kadar Pollianna olamıyorum, bir yerde tıkanıp taşıyorum.
Ama bu ortamı ne olursa olsun seviyorum orası ayrı!

Youtube kanalıma "kanla" video çekiyorum, sizlere videoları kayıt edebilmek için yaptığım işlemleri yazsam yeminle bloglar almaz. Bilgisayar artık çalışmaz oldu, yeni bilgisayar lazım.
Işık lazım, yazılım lazım. Lazım da lazım yani, o kadar emeğe karşı iki kuruş para kazansam fena da olmaz hani ama neredeeeee, bana gelen sponsorluk teklifleri sırf ünlü diye başkalarına gidiyor.
maalesef bizim insanımız emeğe değil meşhura tapar. Halbuki bizlerin desteklenmesi lazım ama neredeeee... Gerçekten sinirlerimi çok bozdular. Bu olayın üzerinden baya bir geçti, ama halen aynı şeyler sanki tekrara girmiş gibi .... Bir videoyu 1000 kişi bile izlemiyor anlamıyorum o zaman neden abone oluyorsunuz!!!

İnstagram desen zaten ağır aksak gidiyor, firmalara yazmıyordum ne zamandır bir yazayım bakayım dedim, ulan cevap bile vermediler, görüyorsunuz bari cevap yazın, işinize gelince yazı yazın demeyi biliyonuz ama, biz olmasak sosyal medyada paylaşımlarınızı kimler yapacak acaba?
Bir ürüne sayfa sayfa paylaşım yapıyoruz, para verdiğiniz hesaplar iki uyduruk fotoğrafla geçiştiriyorlar. Ama önemli olan çok takipçi değil mi? Tabii tüm firmalar aynı değil, çok ilgili olanlar da var, sözüm meclisten dışarı.  

Facebook ise ayrı alem, kişisel hesabımı kullanmıyorum diyebilirim. Blog sayfasına ise öyle mesajlar geliyor ki . Geçen gün "iş kurmak istiyorum, bana tavsiye verebilir misiniz" diye mesaj geldi.
Buradan da okuyorsa selamlar kendisine. Valla kelin ilacı olsa başına sürerdi.
Ben senelerdir kendi işimi açmak isteyip para bulamayan ama akrabalarımın ısrarla "sizde çok para var" dediği bir kişiyim. Hani, nerede çok para merak ediyorum. Annem gömü buldu sanırım bana söylemiyor. 
Anneeee paraları çıkar bilgisayar lazım :)
Biri de "youtube da abone başına mı yoksa izlenme sayısına göre mi para kazanılıyor" demiş.
Valla arkadaşlar youtube'dan para akmıyor söyliyim de ona göre girin. Bana en azından akmıyor.
Kazanılan paralar sponsorluklardan geliyor, mesela siz bir 50.000 abonesi olan kanalda ürün tanıtımı izliyorsunuz demi, hıhhh işte o reklam, firma o kişiye para veriyor, şunu favori yap, bunu çeker misin gibi... Bu sponsorluklar da abone sayısına göre değişiyor video başına 5 bin alan da var 20 bin alan da
belki daha fazla. Ancak benim gibi tırmalayan oraya buraya yazan ama cevap alamayan eziklere ise bir bok yok. Anladım ki bu işte arkan olacak şöyle kallavi, ya da çok güzel olacan, tutulucan falan filan. Başarılı olan ancak istediğini alamayan, fark edilmeye çalışan tün vloggerlara selamlar.
Yalnız değilim biliyorum :)


Belki de kendime haksızlık yapıyorum, çok mu yüklendim nedir?
Ama hissettiklerim bunlar, neyse şu an duygularım yazıyorum.
Hiç "iyi olacak" falan demeyin, bu iyi olacak sözü insana  tokat gibi çarpıyor ve gerçek anlamının şu olduğunu düşünüyorum.
Söyleyen" aman salak bunları mı dert ediyorsun, işine bak"
Anlayan " offf saçma cümleler kurup moralimi iyice bozma, bir şeyin iyi olacağı yok, hayat bu, iyi olması zaten imkansız!!!
Benim anladığım" hayata tutunmak için çabalıyorum ama sen bana iyi olacak her şey diyorsun, sen benimle dalga mı geçiyorsun, Cem Yılmaz filminin içinde değiliz, her şey güzel ya da iyi olmayacak,
1 gülersek 364 gün ağlayacağız!!!

Bir de kimse "oo helal valla " falan demesin , onaylanmak için falan yazmıyorum, şu an böyle hissediyorum, yarın belki çok farklı bir ruh halinde olucam ok.

Geçen senenin klişesi için tıklatın
geçen sene ise pek bir mutluymuşum hayret, şimdiyse halime bak :(

İstatistikleri yazalım

instagram
6020 takipçi ♥

youtube
12800 takipçi ♥

twitter
403 takipçi ♥

facebook
555 takipçi ♥

blog 
gfc 648
toplam tık 318405

Haydi size iyi yıllar olsun!


8 yorum:

  1. Gecen senenin nese dolu yazisi seneye katlanarak anlam katsin o zaman Aycan^^ Insanlari anlamak zor hele ki dogru oranti kurup plan yapmak daha zor^^ Mutlu bir yil olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah canım, hayat zor napalım devam işte, teşekkür ederim ♥

      Sil
  2. Yinede hayatta umudu yitirmemek lazım ki en çok başarılısın kendine haksızlık yapmamalısın inşallah bu yıl senin yılın olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim ♥ inşallah hepimizin olsun

      Sil
  3. neyyyy 20 bin mi??? acılarını şimdi anlıyorum, (ahmet kural nidasıyla okuyalım) "20 bin ney lan" :):)
    şaka bir yana, eğer piyasada bu satıyorsa senin de onların stratejilerini takip/taklit etmen gerek demekki. ha o zamanda özgünlüğünü kaybedersin. sadık takipçiler bu da şımardı işte derler.
    az takipçili ama öz takipçili ve dahi parasız olmak ya da çok takipçili fos takipçili reklam zengini olmak. sanıyorum bu bir tercih meselesi. hedef neyse ona ulaşmak için her yol mübahtır derler, lakin o yolda kaybedilen başka güzellikler için de sızlanma hakkın olmaz. bu kadar içten yazdığın için de bir tebrik benden gelsin ... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya çok tatlısın Burcu ♥ Taklit de edemiyorum işte yapımda var, şımarmam ben ya :) aslında bir yerde de haklısın işe dönüşünce samimiyet kalmıyor :( Ne kadar da içten bir bloggerım :))) mutlu seneler olsun sana ♥

      Sil
  4. Valla ben çok popüler birinin 100000TL alan da duydum. Hiç ilgimi çekmeyen biri. Ama işte küçük takipçilerininin biricik ablası. Yapacak bişey yok. Firmalar da anlamıyorlar 10-15 yaş grubu makyaj yapmıyorlar ama deli gibi bu insanları destekliyorlar.

    bu son serzenişin olsun drama quenn'im <3 2016 senin yılın olsun

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için çok önemli :) yorum yapan herkeseee kocamannn teşekkür :)) Blogunuz yoksa ya da gmail adresiniz "yorumlama biçimi" kısmından "adı/url" yazan seçeneği seçin adınızı yazın, url kısmını boş bırakın yorumunuzu yazıp yayınlayın. Yorumlarınız denetimden geçtikten yayınlanacaktır.