Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

31 Ekim 2014 Cuma

Tırlatmaya Az Kaldı! Maranki Nerede?

Merhaba!
Gripten kırılan "acaba ben ebola virüsü mi taşıyorum?" dedirtecek kadar çok uzun süre hastalıktan kurutulamayan bana da merhaba! Evetttt... çok hastayım sayın okuyucu, annem ve ben 1 gün arayla grip olduk, yok atlatamıyoruz geçmiyor lanet grip! Hadi ateş, halsizlik, boğaz ağrısı falan neyse de annemin grip  üzerine yaptığı konuşmalar, yorumlar, alakasız muhabbetler canıma yetti, "yazma sakın" dese de kurtuluşu yok yazacağım :) 
Sabah kalkıyorum mutfağa gidiyorum elinde kalem,kağıt 'ne yazıyorsun?' diyorum. 
Her sabah verdiği cevaplar hemen hemen aynı oluyor,
  "Maranki dedi ki kansızlık her şeyi yapar",
Bir sonra ki gün "Maranki dedi ki detoks yapın", 
bir sonra ki gün "Maranki dedi ki horlama için şunu yapın ", 
bir sonra ki gün "Maranki dedi ki vitamin eksikliği olursa insan sinirli olurmuş", 
bir sonra ki gün "Maranki dedi ki Amatis taşı koyun evinize", 
Böyle her gün istisnasız Maranki'nin o çok faydalı ama bir o kadar aptal konuları üzerine brifingler verdi bana, bıktım arkadaş nedir bu Maranki aşkı ya! 
Bu adamı alın tv'den, programlara çıkmasın artık lütfen yaaa... Akıl sağlığımı kaybediyorum. 
Her sabah içinde ne olduğunu bilmediğim bir takım sular ve iğrenç karışımlar içiyorum.

Galiba çare Nurella :)

Hiç abartmadan yazıyorum bunları inanın, bu akşam ki muhabbet ise çıldırttı beni.
Zaten hastayım, kafam tam çalışmıyor, hücrelerim can çekişiyor neden bu cefayı bana çektiriyorsun anacağım, başladı muhabbete annem, durup dururken konuşuyor sürekli, bende dinliyorum ama öylesine dinliyorum çünkü bir şey anlamıyorum, "ne diyorsun anne" dedim, "işte dedi anlamadın mı?", "neyi anlamadım mı?" "kadının babası parkinson hastasıymış, annesinin gözleri görmüyormuş." dermanım yok bu kadının kendi kendine bir şeyler düşünüp benim de bildiğimi zannedip muhabbete ortadan başlayıp bir de beni azarlamasına. (Hatta bunun hakkında bir yazı yazmıştım okumak isterseniz tık tık).  "Hangi kadın?" diyorum, çok açıklayıcı bir cevapla karşılaşıyorum "işte o kadın" "anne kadın kim?" "ayyyy Aycan bir şeyi de anlayıver" telepatik güçlerim var da benim mi haberim yok acaba! Öleceğim yeminlen artık bıktım, kurtarın beni bu çıkmaz muhabbetlerden :) 

Yaptığı yorumlar ise sürekle benimle alakalı, neymiş efendim ben çok kansızmışım o nedenle suratım bembeyazmış, vitamin eksikliği varmış saçlarım dökülüyormuş, her şeyi unutuyormuşum çünkü dikkat eksikliği varmış. Ayyyyyy bayılajacağım!!!

Tam yazı bitecek oh rahata ereceğim yok annem durmuyor bakın ne diyor; 
"Maranki göz altları içinde tarif verdi". Öldürecek bu kadın beni :)


Takipte kalın!





11 yorum:

  1. oy oy...benim annem size mi taşındı? :))
    ne kadar tanıdık ve bir o kadar da korkutucu...
    bi ara Müge Anlı'ya dadanmıştı. Allah'tan o kendi evinde teee Tekirdağlar'da,ben İstanbul...
    bazen lanet ediyorum telefon denen icada...Grahammmm grahammm :)))
    aman boşver sağlıklı olsunlar,başımızdan eksik olmasınlar...anneler bi tane :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ortak noktamız annelerimiz :)) anneler bir tane lafımız yok cnm ama bazen çok sıkboğaz ediyorlar :))

      Sil
  2. Ya senin su yazılarına kopuyorum resmen ;D hepsine yorum birakmasamda okuyup gülüyorum bunu bil :) anneler bastacımız olacak o kadar

    YanıtlaSil
  3. ne tatlı bir anne o öyle ben de annemden çok uzaktayım yanımda olsa da dinlesem diyorum dakikalarca telefonda konuşuyoruz annem sıkılınca sesin uğultulu geliyor deyip kapatmaya çalışıyor ahhhh otur dizinin dibine dinle güzel güzel anlamasan da arada başını salla kuzum ben öyle yapardım annem de akıllı kızım der birsürü ortak konumuz var zannederdi itiraf ediyorum anne o öyle değildi konu komşu yaşıtım yoktu sana mecburdum ben.

    YanıtlaSil
  4. Haha! :) Çok eğlenceli bir yazı olmuş ellerine sağlık :D Benim arkadaşımın annesi de böyle. Haftada 3-4 gün bize gelip "Saraçoğlu bunu dedi, yok bilmem kim bunu dedi, sakın yemeyin, şunu içmeyin" vb uzar da gider :D ama çok tatlı :)) Senin annen de çok şekermiş :) Ayrıca "Galiba çare Nurella"ya da bayıldım! :D <3

    YanıtlaSil
  5. Geçmiş olsun. Yaw benim annemde öyle birde üstelik ablamda öyle :D Evi yaptılar organik ev her şey organik. Gerçekten bir yerden sonra sıkmaya başlıyor . :D Emeğine sağlık. Zevkli bir yazı olmuş.

    YanıtlaSil
  6. hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim ♥♥

    YanıtlaSil
  7. Ay cok eglendim okurken yaa 😁 butuuun yazilarini takip ediyorum cok hosuma gidiyo yazma seklin 😉

    YanıtlaSil
  8. Marankinin goz altlari icin onerdigi receteyi merak etmedim degil Aycan ^^

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için çok önemli :) yorum yapan herkeseee kocamannn teşekkür :)) Blogunuz yoksa ya da gmail adresiniz "yorumlama biçimi" kısmından "adı/url" yazan seçeneği seçin adınızı yazın, url kısmını boş bırakın yorumunuzu yazıp yayınlayın. Yorumlarınız denetimden geçtikten yayınlanacaktır.