Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 Kasım 2014 Salı

'Real Techniques Travel Essentials' Fırça Seti

Merhaba!
Pazartesi sendromunu yenip hayata salıdan devam edenler; nasılsınız? 
Hayat nasıl gidiyor? 
Beni soracak olursanız "hayat zor ve çekilmez" bir şekilde devam ediyor.

M.Ö aldığım ve yazmaya bir türlü elimin gitmediği bir yazı ile karşınızdayım!
Real Techniques seyahat setini uzun zamandır kullanıyorum, şimdi gelelim yorumlara :)


Ben bu seti real techniques daha buralarda satılmadan önce Gitti Gidiyor'dan almıştım.
Bayağı güzel bir kazık yemiştim hatırlıyorum :) Heves edip almışım işte, çocukluk :)
Set stand görevi de gören çantası ile oldukça pratik, hoş ben böyle standlı kullanmıyorum ama çantaya atıp atmak için pratik ve güzel bir yöntem, makyaj çantasına atılan fırçaları kullanmaya kalktığımda kılları o_o


 Şimdi fırçaların detaylarına kullanım alanlarına geçelim.

Multi Task Brush; setin içinde en çok sevdiğim fırça, allık, pudra, bronzer kullanmak için on numara beş yıldız. Gel gelelim ben bu fırçayı sadece allık için kullanıyorum, her ürün için farklı fırça kullanmak gibi aptalca bir huyum var ama siz bana bakmayın allık, bronzer, pudra uygulamalarında kullanabilirsiniz. Zaten görüntü olarak da pudra fırçası gibi duruyor kılları sık, yumuşak. 

Domed Shadow Brush; Far fırçası. Eğer tek renk far kullanacaksam bu fırçayı kullanıyorum.
Sık kılları olduğu için farı tutuşu güzel. Bir çok blogger arkadaşım bu fırçayı kapatıcı uygulamalarında da kullandıklarını yazmış aklınızda bulunsun, ben hiç kullanmadım çünkü  inglot 4ss fırçam ile kapatıcılar çok iyi geçiniyor :) 

Foundaiton Brush; Bu seti aldığımda elimde hiç fondöten fırçası yoktu ve tek çarem bu fırçayı kullanmaktı taaaa ki expert face brush gelene kadar. Ancak expert face brush gelende kadar bu fırçayla oldukça iyi anlaştım, Evet fondöteni sürmek ve çizgi çizgi görünümü yok etmek zaman alıyor ama ben seviyordum bu fırçayı yaaa... Şimdilerde hiç elim gitmiyor çok da gerekli bir fırça değil ama bu tarz fondöten fırçalarını sevenler  kullanabilir. 

Fırçalar sentetik kıllara sahip, çokkkk yumuşaklar ve kullanımları çok güzel.
Tasarımları ve renkleri de çok şeker, en sevdiğim yanı ise ergonomik olmaları  ve saplarının lastik olması böylece masadan patır patır düşmüyor. 
Mac'den bir fırçaya 100 tl vermek yerine Real Techniques markasına yönelebilirsiniz.
 Başlangıç için bu setle başlayabilirsiniz. Şimdilerde marka Migros, Gratis, Watsons mağazalarında mevcut.  Özellikle indirim zamanlarını beklemekte fayda var :) 
Dikkat taklitleri çarşıda pazarda var aldanmayın, taklitleri tahta saplı ve blush brush yazıyor hepsinin üzerinde. Benim yazacaklarım bunlar, sizin soracaklarınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz :)

Takipte kalın!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınız benim için çok önemli :) yorum yapan herkeseee kocamannn teşekkür :)) Blogunuz yoksa ya da gmail adresiniz "yorumlama biçimi" kısmından "adı/url" yazan seçeneği seçin adınızı yazın, url kısmını boş bırakın yorumunuzu yazıp yayınlayın. Yorumlarınız denetimden geçtikten yayınlanacaktır.