Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Aralık 2013 Salı

Dizi Önerisi "2 Broke Girls"

Merhaba!
Komedi dizisi deyince bu sıralar aklımıza çok popüler olan Big bang teory, How ı met your mother, Two and a half men geliyor. Türkiyede de oldukça popüler olan sit-com tarzı 25 dk komedi dizileri.
Benim de bayıla bayıla izlediğim komediler çok fazla sit-com izleyen biri değilim ama eğer diyologlar ve konu iyiyse sezon sezon izliyorum, kafa dağıtmak için birebir oluyor.

2 broke girls

Şimdi izlediğim sit-com lara bir yenisi daha eklendi, 2 Broke Girls cnbc-e kanalında ilk sezonu bitti. Kaçırmadan izledim, çook sevdim karakterler, konu çok başarılı. 

Konu ve karakterlere gelecek olursak;
Biri şımarık ve zengin Caroline diğeri ise çalışmaktan bıkmış, kendine güveni olmayan Max. 
 restorantta garsonluk yaparken tanışmaları, arkadaşlıktan iş ortaklığına başlarından geçen olaylar.

max 2 broke girls
max black
Max; çalışıp hayatta kalmaya çalışan,  hayellerine veda etmiş, anne ve babadan umudunu çok önceden kesmiş hem garsonluk yapan, hemde zengin bir ailenin ikiz çocuklarına bakan ağzı biraz bozuk, alaycı, kendine güveni olmayan Brooklyn'in yukarı doğu yakasında yaşayan biri. Geçimini sağlamak için yaptığı bir diğer ek iş ise evde yaptığı kekleri çalıştığı restoranda satmak. 

caroline
caroline wesbox channing
Caroline ise; Paris Hilton'un muadili diyebileceğimiz neşeli kişilik. Elini sıcak sudan soğuk suya sokmayan, zenginlik içinde büyümüş, kendine güveni sonsuz her konuda bilgi sahibi kızımız. Babası dolandırıcılıktan hapse girince tüm mal varlığını kaybetmiş. Lüks hayatından kurturabildiği bavulu ve Chesnut adındaki yarış atı dışında hiç bir şeyi kalmamış zengin çevresinden dışlanınca da çareyi kimsenin onu bulamayacağı Williamsburg Diner'da garson olarak işe girmekte bulmuş.

Olaylar zaten bundan sonra başlıyor. Caroline sokakta kalınca Max'in yanına taşınıyor.
Caroline; Max'in yaptığı ev yapımı kekleri satmak için kolları sıvıyor. Planlar, programlar oooo neler neler.
En ihtiyaç duydukları şey ise 250 bin dolar biriktirmek ve kendi dükkanlarını açmak.
Kolay gelsin kızlar:))


Dizinin bir ayrıntısı ise; her bölüm sonu kendi dükkanları için biriktirdikleri paranın ekrana gelmesi.


Restorant çalışanları, kekleri pazarlarken başlarına gelen olaylar diziyi izlenir kılıyor.
Sıkılmadan izleyeceğinize eminim. 
Bir şans verin!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınız benim için çok önemli :) yorum yapan herkeseee kocamannn teşekkür :)) Blogunuz yoksa ya da gmail adresiniz "yorumlama biçimi" kısmından "adı/url" yazan seçeneği seçin adınızı yazın, url kısmını boş bırakın yorumunuzu yazıp yayınlayın. Yorumlarınız denetimden geçtikten yayınlanacaktır.