Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 Haziran 2014 Salı

"How I Met Your Mother" Final Değerlendirme

Merhaba!
Sızlanmalarım geçtiyse izlediğim andan beri yazmak için delirdiğim hımym'ın finalini yazabilirim.
9 sezon dile kolay ben bu diziyi izlemeye başladığımda  .... yaşındaydım "çakallar sizi" yazar mıyım yaşımı :)
Önemli değil küçükmüşüm işte bayılarak izlediğimi hatırlıyorum ama annenin bu  kadar sezon görünmemesini beklemiyordum :/  Ted'e aşıktım ben ya ne hayallerim vardı o gitti gudubet karıyı aldı.  Bazı sezonlar çok sıkıldım, bazen işten güçten izleyemedim ama dokuz sene devam eden dizinin finalini beğendim mi, beğenmedim mi? Ayyy beğenmesek çokta tın yani ☺ 

How I Met Your Mother Final


Finali izlemeyenler okumasın cnm küfür yemek istemem sonra.

Hiç karakter tanıtımı falan yapmıyorum, bilen biliyor zaten bilmeyen google diye bişey var demi.
Finali perşembe günü izledim, ilk izlediğimde 'çok saçma bu ne ya, ne biçim bitmiş, yazık kaç sene öle böyle emek verdik izledik böyle mi olacaktı?' dedim.
 Son iki sezon çok sıkıcıydı sürekli geri dönüşler, gelecekten kesitler göstere göstere bıktırdılar, bir komedi dizisi için bu kadar kafa yoramam kimse kusura bakmasın.
Yok işte kaç sene önce böyle oldu, bak 3 sene sonra böyle olcak ayyyy fenalık getirdi.
Hele son sezon o otelde ki olaylar çok kötüydü, bi düğün oldu maşallah 3 sezon boyunca kim evlencek dedik. Evlenen Robin ve Barney oldu ama bu kadar atraksiyona rağmen boşandılar. Ne yani o zaman neden düğün olayını uzattınız, belki ters köşe yapmak istediler ama çok sevmedim ben. Ted yavrum senelerce yalnız gezdi, düğün günü terk edildi, Robin'e aşık oldu karşılık alamadı sonunda gitti sarı şemsiyeli sıçan suratlı karıyla evlendi. Marshall ve Lily klasik zaten çocuklar aile falan. 

How I Met Your Mother Final
Robin'in manyaklık yaptığı üstte ki foto güzel bölümdü ☺

Barney ise ahhhh yakışıklım benim gerçek hayatta gay olan birinin rol icabı yatmadık kız bırakmaması oldukça ironik. Acaba partneri kıskanıyor mudur? Açıkcası Barney karakterinin sonu o kadar salakça bitti ki yuhhh dedim ben bile bu kadar aptalca yazamam, yok yattığı kızlardan biri hamile kalmış da çocuğu olmuş Barney akıllanmış. Nasıl ya? 
Olmamış Barney'nin finali tekrar yazın. O Robin'le mutlu olacak, ikisi beraber evlatlık bir çocuk alacak (Robin'in çocuğu olmuyor) gezerek, tozarak yaşlanacaklardı. Peki Ted tamam evlendi, bak bişi demiyorum evlencek tabii benim gibi evde kalmayacak, mimar çocuk sonuçta her türlü gideri var ama karısının kanser olup ölmesi ve kaç sene sonra Robin'e takrar aşkını ilan etmesine ne diyorsunuz. Bir de Robin'de ona aşıkmış. Kızım senin 10000 bakımın gelmiş arada pinpon topu oldun, bir Barney bir Ted yuhhh yani.
Dediğim gibi Lily ve Marshall mutlu mesutlar, Marshall yargıç olmuş 3 çocukları olmuş...

Yani.
Beklediğim gibi bitmeyince açıkçası üzüldüm, ama gerçekçi olmasıyla da sevdim.
Sonuçta hayat hep güllük gülistanlık değil. Onlara da öyle düşünmüş olacak ki bekleneni değil de beklenmeyen, tahmin edilmeyen bir son yazmışlar. Sevdim mi? Nefret mi ettim?
İkiside diyorum ve sizi dumura uğratıyorum. En nefret ettiğim yanı Ted'in Robin'e tekrar dönmesiydi.
Bokunu çıkarmak böyle bir şey olmalı. Sevdiğim yanı ise finalin beni şaşırtması. 
Öyle işte, siz sevdiniz mi? İzlediniz mi?
Yorumlarınızı bekliyorum! Şaşırtın beni ☺


7 yorum:

  1. ayyy yeminlen kanser oldum son sezon, her bölümde küfrettim çok da sıkıldım valla.. uzattıkça uzattılar nefretlik geldi..
    Bence en başında Barney ile Robin'in evlenmemesi gerekiyodu zaten, Ted le birlikte olmalılardı, mındar ettiler güzelim diziyi..Lily canım benim hiç bozmadı kendini, Marshall'ın yol macerası çok uzun ve gereksiz sıkıcıydı. Ne bileyim ya olmamış böyle bitmemeliydi :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çokkkk uzattılar evet ben sıkılıp bazı bölümleri izlemedim valla :) robin ve barney taraftarıyım ama boşanınca olmadı ya :(

      Sil
  2. Hemen hemen yazdıklarına katılıyorum.O kadar uzattılarki finalde şaşırtmalıyız dediler ama final çok böyle fazla olaylıydı.Fazlaydı yani.Yazarlar sanki hadi artık final geldi tüm fikirleri bir araya toplayalım demiş gibiydi.

    YanıtlaSil
  3. Belki uzattı belki çok sıktı ama ben senin aksine anneyi çok sevenlerdenim ve çok da yakıştıranlardan, anne böyle bir kadın olmalıydı ve o kadar yıllar boyunca hep Ted ve Robin'i bir dargın bir barışık gösteren dizi bence finali böyle yapmalıydı ama hayranların yaptığı bir final var o da anne ile Ted düğün sonrası tren istasyonunda o konuşmayı yapıyorlar ve öyle bitiyor ki ben de o finali kabul edenlerdenim.

    YanıtlaSil
  4. yazdiklarinin geneline katiliyorum. Dugunun bu kadar uzatilip ta sonradan bosanmalari gordugum en sacma olaydi. Ama ben Barney'i Robinle degilde yalnizken daha cok seviyorum aslinda bosanmasi bi bakima o anlama iyi ama yok artik iyi biri oldu yok cocugu oldu falan kismi bana asiri sacma bastan savma sanki sona guzel bir son koyalim cabasiyla oldu gibi geldi hic sevmedim hicte begenmedim iiiih tripimi buradan yapimcilara atiyorum :D

    YanıtlaSil
  5. :)) pek çoğunuz bana katılmışsınız kızlar, ufak fikir ayrılıklarımız olsa da genel olarak uzadığı yönünde hem fikiriz. Aner; Barney'nin finali çok kötüydü kesinlikle sana katılıyorum, baştan savma ve kötü bir sondu.

    YanıtlaSil
  6. Blogunu karıştırken bu postu gördüm. Ben de bu güzel diziye senelerimi verdim. Ama finali benim için hüsran oldu. Belki de çok beklentimiz var bilemiyorum. Lostta da aynısı başıma geldi. Belki de biz mutlu sonlu türk dizilerine çok alıştık

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için çok önemli :) yorum yapan herkeseee kocamannn teşekkür :)) Blogunuz yoksa ya da gmail adresiniz "yorumlama biçimi" kısmından "adı/url" yazan seçeneği seçin adınızı yazın, url kısmını boş bırakın yorumunuzu yazıp yayınlayın. Yorumlarınız denetimden geçtikten yayınlanacaktır.