Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 Eylül 2015 Çarşamba

İzlenesi 9 Harika Dizi

Merhaba!
Dizi önerilerimi bu videoda bulabilirsiniz 


2 yorum:

  1. Dizi önerileri, tam da herkesin ihtiyaç duyacağını düşündüğüm bir konu. Hep içimden geçer, birileri izlese de, iyilerini önerse de ben de şu tömbel popomu kaldırmadan hazıra konsam diye. :D Ne iyi etmişsin de paylaşmışsın. <3

    Yalınııız, şu videoya çekip, ya da ses kaydı yapıp gönderme, paylaşma olayları niyeyse bana hep uzak geliyo mirim. Oldum bittim yazarak derdimi anlatmayı yeğler ve de hakkını da veririm, yidiği öldiriim, hakkımı da yemiyim. :P Ama video mideo yapabilenlere de sempatim, saygım sınırsız tabi doğal olaraktan. :) On puan on puan!
    Sevgiler... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Böyle tatlı takipçilere böyle hizmet ♥ kesinlikle yiğit ve hak kısmında size katılıyorum çok başarılısınız yazı konusunda ♥ çok teşekkür ederim :)

      Sil

yorumlarınız benim için çok önemli :) yorum yapan herkeseee kocamannn teşekkür :)) Blogunuz yoksa ya da gmail adresiniz "yorumlama biçimi" kısmından "adı/url" yazan seçeneği seçin adınızı yazın, url kısmını boş bırakın yorumunuzu yazıp yayınlayın. Yorumlarınız denetimden geçtikten yayınlanacaktır.